RETURER

Retur- och bytesrätt avser produkter i ordinarie sortiment som returneras i obruten originalförpackning inom 14 dagar (privatkund) eller 30 dagar (företagskund) från leveransdatum. För specialbeställda artiklar erbjuder vi ingen retur- eller bytesrätt.

VIKTIGT! Varan returneras oanvänd i obruten förpackning med kontaktuppgifter, fullständig

adress, e-post samt telefonnummer. Aktuell faktura eller följesedel skall inkluderas i försändelsen. Uppfylls inte dessa krav kan vi tyvärr inte godkänna ärendet som inte kommer att behandlas och du godtar att vi kasserar varan hos oss utan kreditering. 

  1. Fyll i returanmälan nedan
  2. Emballera produkten och märk med kontaktuppgifter samt det 'Ärende nummer' som du tilldelas vid registrering via formuläret nedan (nummret hittas i svarsmailet). Skicka produkten i originalförpackning och märk med kontaktuppgifter eller bifoga följesedel
  3. Skicka in produkten till adressen nedan

Köparen bekostar returfrakt, gäller ej vid felleverans. Tänk på att du som kund är ansvarig för att produkten är korrekt emballerad vid transport till oss, så använd om möjligt originalemballage eller motsvarande. Är varan trasig vid leverans vänligen vänd er till transportleverantören som då är ansvarig för eventuella skador. 

Varan skickas till
DJO Nordic AB
Returavdelningen
Krusegatan 27
212 25 Malmö